Aantal personen: 4
25 minuten.
1 potje (360ml)
Faja Lobi Chicken Paramaribo (roerbaksaus)
olie
2 takjes selderij
150 gram doperwten
500 gram spaghetti
300 gram gamba‘s
2 rode uien
250 gram cherry tomaten
1/2 ui
witte peper
Saus: 5 eetlepels olie verhitten, gamba‘s hieraan toevoegen en enkele
minuten bakken; Chicken Paramaribo (roerbaksaus), doperwten, tomaten
(gehalveerd) en rode uien (in ringen gesneden) hieraan toevoegen en 5
minuten laten sudderen.
Spaghetti: Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
Daarna 2 eetlepels olie verhitten en de ui hierin fruiten, vervolgens de
spaghetti en een mespuntje witte peper hieraan toevoegen en, het geheel
onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
Serveertip: Schep de spaghetti op een bord en schenk de saus met de
gamba‘s erover; garneer met de selderij (fijngehakt). Gebruik als
bijgerecht Exotimex Ré
die Bere Kroepoek.
Variatietip: Gebruik in plaats van spaghetti andere pastasoorten o.a.
bami, macaroni.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |